«Δεν θέλω να συζητήσω για debate»- Ο Μητσοτάκης φοβάται τη συζήτηση με τον Αλ. Τσίπρα και το λέει!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Λιβαδειά είπε ορθά κοφτά ότι δεν θα ήθελε να συζητήσει για debate

Κρυπτόμενος ως το τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στη Λιβαδειά έδειξε για άλλη μία φορά ότι φοβάται το debate με τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα ο πρωθυπουργός είπε ορθά κοφτά ότι δεν θέλει να συζητήσει για debate.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για τους διαδραστικούς πίνακες στα σχολεία, είπε: «Αυτή είναι μια επανάσταση για την παιδεία μας. Πρέπει να δείτε τον ενθουσιασμό των νέων παιδιών όταν ξαφνικά αντιλαμβάνονται τη μάθηση σαν παιχνίδι. Πόσο διαφορετικό γίνεται το μάθημα, πόσο χαρούμενοι είναι και οι δάσκαλοί μας, οι καθηγητές μας, τους οποίους επιμορφώνουμε για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την καινούργια τεχνολογία.

Ξέρετε, αυτή είναι η ατζέντα του μέλλοντος για την οποία θα ήθελα να συζητήσω στις εκλογές. Όχι για debate, για δημοσκοπήσεις, για άλλα θέματα τα οποία ανασύρουν κάποιοι, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν να σας πουν απολύτως τίποτα για το πώς οραματίζονται τη χώρα την επόμενη μέρα».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέφερε το επιχείρημα για debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να αποφύγει την τετ α τετ τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα. «Άκουγα τώρα στο ραδιόφωνο, επειδή γίνεται, ξέρετε, μεγάλη συζήτηση για τα debate. Debate κάνουμε πάντα, αλλά κάνουμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Λοιπόν κατ’ αρχάς, εγώ με τον κ. Τσίπρα έχω 100 ώρες συζητήσεις στη Βουλή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς ο οποίος να περιμένει να μάθει πολλά περισσότερα σε σχέση με το τι πιστεύω εγώ και ο κ. Τσίπρας. Αλλά debate γίνονται, γίνονται όμως με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί